Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

Συγκεντρώσεις σε όλη τη χώρα, την ώρα του Eurogroup


Παλλαϊκές συγκεντρώσεις σε Αθήνα (Σύνταγμα) και Θεσσαλονίκη (Λευκός Πύργος), καθώς και σε όλες τις κεντρικές πλατείες της χώρας πραγματοποιήθηκαν τη Δευτέρα, την ώρα που η ελληνική κυβέρνηση έδινε τη μάχη στις Βρυξέλλες για τη διευθέτηση του ελληνικού χρέους.

Με κεντρικό σύνθημα "Δώστε μία ευκαιρία στην Ελλάδα" πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στο Σύνταγμα, προκειμένου να εκφράσει τη στήριξή του στην ελληνική κυβέρνηση και την αντίθεση του στις πολιτικές λιτότητας.

«Σήμερα Δευτέρα 16/2 στις 17:00 θα είμαστε και πάλι στις κεντρικές πλατείες της χώρας. Δεν κάνουμε βήμα πίσω. Την ώρα που η ελληνική αντιπροσωπεία θα βρίσκεται στις Βρυξέλλες και θα διαπραγματεύεται τη διευθέτηση του ελληνικού χρέους, μια κατάμεστη πλατεία Συντάγματος, Λευκού πύργου, αλλά και όλων των υπόλοιπων πλατειών της χώρας, ίσως αποτελέσει το ισχυρότερο διαπραγματευτικό χαρτί.

Πάνω από τις στατιστικές και τους δείκτες της οικονομίας, πρέπει να βρεθεί ο Ελληνικός λαός και το αίτημά του για ανεξαρτησία, δημοκρατία, δικαιοσύνη και αξιοπρέπεια, αρχές που υποτίθεται πως είναι αυτονόητες αλλά και επιβεβλημένες στην Ευρώπη του Πολιτισμού!», αναφέρει το κάλεσμα που έγινε μέσω Facebook.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου