Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015

Δημ. Παπαδημούλης: Όσοι δεν μπορούν να βοηθήσουν τουλάχιστον, ας μην βλάπτουν (βίντεο)


«Κανέναν δεν συμφέρει η ρήξη, η ίδια η Γερμανία θα υποστεί σοβαρές συνέπειες και κόστος αν σπρώξουν την Ελλάδα στο γκρεμό, τιμωρητικά είναι πάρα πολύ ακριβό» δήλωσε ο αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου, Δημήτρης Παπαδημούλης στο Mega.

Κανένα θέμα Grexit δεν υπάρχει, είπε μεταξύ άλλων και αναφέρθηκε σε δημοσίευμα του Spiegel που έγραφε ότι πρέπει η Μέρκελ να πετύχει συμβιβασμό με την Ελλάδα. Εξήγησε ότι δυστυχώς στην Ελλάδα έχουμε συνηθίσει με πολιτικές του «ναι σε όλα» και είναι δύσκολο να αποδεχθούμε την βασική αρχή «αν δεν κλάψει το παιδί, δεν το ταϊζει η μάνα».

Δείτε εδώ:

https://www.youtube.com/watch?v=QnOoV6a42qE


«Θέλουν να τσαλακώσουν την ελληνική κυβέρνηση για να στείλουν ένα μήνυμα» τόνισε ο Δημ. Παπαδημούλης λέγοντας επίσης «κύκλοι του Eurogroup διαρρέουν ότι δεν υπάρχει διαφορά, ανάμεσα στο κείμενο Ντάισελμπλουμ και το κείμενο του Μοσκοβισί. Τότε ας φέρουν το κείμενο του Μοσκοβισί να το υπογράψουμε!»

Με τη σειρά του διεμήνυσε, σε όσους διαφωνούν: «Όσοι δεν μπορούν να βοηθήσουν ας μην βλάπτουν, ας αφήσουν τους Κασσανδρισμούς και τα μανιάτικα μοιρολόγια»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου