Πέμπτη 7 Μαΐου 2015

Σύσκεψη Βαρουφάκη - ελληνικής ομάδας BG στις Βρυξέλλες


Οι συσκέψεις της ελληνικής αποστολής υπό τον ΥΠΟΙΚ γίνονται με στόχο την αποτίμηση και τον συντονισμό της πορείας των διαπραγματεύσεων μετά την πληθώρα επαφών και δηλώσεων κορυφής των τελευταίων ωρών και ημερών, και με το βλέμμα το Eurogroup της Δευτέρας

Σύγκλιση απόψεων: Συνομιλίες Τσίπρα με Ολάντ - Γιούνκερ (όλες οι εξελίξεις για τις διαπραγματεύσεις)

Σύσκεψη λαμβάνει χώρα στις Bρυξέλλες μεταξύ του ΥΠΟΙΚ Γ Βαρουφάκη και της ελληνικής Ομάδας του Brussels Group, αναφέρουν πηγές του υπουργείου. Επισημαίνουν ότι θα υπάρξει νέα συνάντηση την Πέμπτη, παράλληλα με τις τεχνικές διαπραγματεύσεις που πήραν παράταση έως και την Παρασκευή όπως ανέφεραν νωρίτερα κοινοτικές πηγές.

Οι συσκέψεις της ελληνικής αποστολής υπό τον ΥΠΟΙΚ γίνονται με στόχο την αποτίμηση και τον συντονισμό της πορείας των διαπραγματεύσεων μετά την πληθώρα επαφών και δηλώσεων κορυφής των τελευταίων ωρών και ημερών, και με το βλέμμα το Eurogroup της Δευτέρας.

Ο ΥΠΟΙΚ ήταν από το πρωί της Τετάρτης στην Ρώμη για συνάντηση με τον ομόλογό του Παντοάν. Επίστεψε στις Βρυξέλλες ενώ την Πέμπτη θα μετέχει στο συνέδριο του European Business Forum (EBS) με κεντρικό τίτλο «Ευρώπη: Χτίζοντας το όραμα για το μέλλον της ενωμένης Ευρώπης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου