Τρίτη 9 Ιουνίου 2015

Σκουρλέτης, Στρατούλης, Ρωμανιάς στη Γενεύη για τη διάσκεψη της Διεθνούς Οργάνωσης Εργασίας


Κατά τη διάρκεια της παραμονής της στη Γενεύη, η ελληνική αντιπροσωπεία θα έχει συναντήσεις με υψηλόβαθμα στελέχη του ILO, με αντιπροσωπείες διαφόρων κρατών-μελών της Οργάνωσης και με εκπροσώπους συνδικαλιστικών φορέων.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ EΡΓΑΣΙΑΣ

Στη Γενεύη, όπου βρίσκεται η έδρα της Διεθνούς Οργάνωσης Εργασίας (ILO), βρίσκονται ο υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, κ. Πάνος Σκουρλέτης, συνοδευόμενος από τον αναπληρωτή υπουργό Κοινωνικής Ασφάλισης, κ. Δημήτρη Στρατούλη, προκειμένου να συμμετάσχουν στην 104η ετήσια Γενική Διάσκεψη της Διεθνούς Οργάνωσης Εργασίας. Στην ελληνική αντιπροσωπεία συμμετέχει επίσης, ο γενικός γραμματέας Κοινωνικής Ασφάλισης κ. Γεώργιος Ρωμανιάς.

Ο υπουργός Εργασίας θα παρέμβει στην ολομέλεια της Διάσκεψης του ILO σήμερα, Τρίτη 9 Ιουνίου.

Σήμερα, επίσης, ο κ. Σκουρλέτης με τον κ. Στρατούλη πρόκειται να συναντηθούν με τον Γενικό Διευθυντή του Διεθνούς Γραφείου Εργασίας κ. Guy Ryder. Στη συνάντηση αναμένεται να συζητηθούν εργασιακά θέματα, καθώς και η προώθηση μελετών για τις βέλτιστες διεθνείς πρακτικές αναφορικά με την αντιμετώπιση της εισφοροδιαφυγής και την αξιοποίηση της δημόσιας ακίνητης περιουσίας των ασφαλιστικών ταμείων.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής της στη Γενεύη, η ελληνική αντιπροσωπεία θα έχει συναντήσεις και με άλλα υψηλόβαθμα στελέχη του ILO, με αντιπροσωπείες διαφόρων κρατών-μελών της Οργάνωσης και με εκπροσώπους συνδικαλιστικών φορέων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου