Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

Α. Τσίπρας σε ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ: Η στήριξη της κοινωνίας το πιο ισχυρό διαπραγματευτικό μας όπλο


Σε εξέλιξη βρίσκεται η ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ η οποία γίνεται παρουσία του πρωθυπουργού. Στην εισήγησή του, ο Αλ. Τσίπρας σημείωσε ότι η ελληνική κυβέρνηση έχει προχωρήσει στην κατάθεση ουσιαστικών προτάσεων, που μπορούν να δώσουν μια βιώσιμη λύση.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ενημέρωσε για τις εξελίξεις στη διαπραγμάτευση, όπως αυτές διαμορφώνονται μετά και την κατάθεση των συμπληρωματικών προτάσεων της κυβέρνησης αναφορικά με το δημοσιονομικό και το χρέος.

Η ελληνική κυβέρνηση έχει προχωρήσει στην κατάθεση ουσιαστικών προτάσεων, που μπορούν να δώσουν μια βιώσιμη λύση. Ο Αλέξης Τσίπρας εκτίμησε ότι τώρα βρισκόμαστε στο πιο ουσιαστικό και κρίσιμο σημείο των διαπραγματεύσεων και το Κόμμα πρέπει να παίξει έναν ουσιαστικό ρόλο στήριξης της κυβερνητικής προσπάθειας.

Ο πρωθυπουργός έδωσε έμφαση στη σημασία του λαϊκού παράγοντα στη διαμόρφωση των εξελίξεων, εκτιμώντας ότι η στήριξη της κυβέρνησης από τη συντριπτική πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας, αποτελεί και το πιο ισχυρό όπλο της χώρας στη διαπραγμάτευση. Σε αυτό το πλαίσιο, τόνισε ότι η κυβέρνηση έχει μια νωπή και ισχυρή λαϊκή εντολή την οποία και εφαρμόζει και δεν εξετάζει σενάρια εκλογών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου