Παρασκευή 17 Ιουλίου 2015

Προχωράμε...


Μετά την υπερψήφιση του νομοσχεδίου για τα προαπαιτούμενα με 229 "ναι", η κυβέρνηση προχωρά έχοντας ως προτεραιότητα να κλειδώσει η συμφωνία με εξασφαλισμένες για πρώτη φορά τις χρηματοδοτικές ανάγκες της χώρας, μια σαφή δέσμευση για το χρέος και ένα αναπτυξιακό πακέτο.


* Αλ. Τσίπρας: Είμαι ο τελευταίος που θα διευκολύνει το σχέδιο των αντιπάλων * Με 229 "ναι" υπερψηφίστηκε το νομοσχέδιο για τα προαπαιτούμενα. * Π. Λαφαζάνης: Στηρίζω την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό

"Αν υπάρχει μια προοπτική να βγει η χώρα από την κρίση, είναι η αναδιάρθρωση του χρέους" τόνισε ο Αλ. Τσίπρας, υπογραμμίζοντας πως είναι ο τελευταίος που θα διευκολύνει το σχέδιο των αντιπάλων, το σχέδιο απομάκρυνσης αυτής της κυβέρνησης, την οποία στηρίζει η κοινωνία, ακριβώς γιατί γνωρίζει ότι αποτελεί εγγύηση για την προστασία της κοινωνικής πλειοψηφίας. "Θα προνοήσουμε να αμβλυνθούν οι ακραίες συνέπειες" υπογράμμισε, τονίζοντας πως ο μεγάλος αντίπαλος, με όρους ταξικούς, είναι μέσα στη χώρα, και πρόκειται για τις δυνάμεις της διαφθοράς, της διαπλοκής και της μεγάλης φοροδιαφυγής, αυτούς που ευνοήθηκαν από όσους κυβέρνησαν.

Μετά το ρήγμα στην Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ (32 όχι, 6 "παρών"), ο Π. Λαφαζάνης δήλωσε ότι στηρίζει τον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση. Το Μαξίμου θα αντιμετωπίσει μέσα στο συνταγματικό πλαίσιο το θέμα της αποδυνάμωσης της κυβέρνησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου