Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

Οι αντιδράσεις στην παρουσία του Αλ. Τσίπρα στη ΔΕΘ


Σχόλια κομμάτων και φορέων για την ομιλία και τη συνέντευξη Τύπου του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ - Η δημοσίευση θα ενημερώνεται διαρκώς

Στο γνωστό ύφος της Βούλτεψη το σχόλιο για τη συνέντευξη Τύπου του Αλ. Τσίπρα:

«Μόνο ανάσταση νεκρών δεν έχει υποσχεθεί ο κ. Τσίπρας από τη Θεσσαλονίκη, που μετά τη χθεσινή ακατάσχετη παροχολογία, σήμερα ήταν ‘άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε’. Απέφυγε να ξεκαθαρίσει αν θα πάει σε μονομερείς ενέργειες, απαντώντας χωρίς ντροπή ‘Τι θα κάνουμε αν έρθουν δυσκολίες; Θα δούμε’!

Με επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ έκρυψε το βαρύ κλίμα στο ΠΑΣΟΚ ο Βενιζέλος:

Έκανε λόγο για «φεστιβάλ ανευθυνότητας, παροχολογίας», για στυλ «του μαυρογυαλούρου», του «δώσε κι εμένα μπάρμπα», που, όπως υποστήριξε ο κ. Βενιζέλος, αποκαλύπτει κάτι «ενδόμυχο» για τον ΣΥΡΙΖΑ, την έλλειψη πίστης ότι μπορεί να κληθεί σύντομα να εφαρμόσει αυτά που υπόσχεται, «γιατί αν είχαν την βεβαιότητα ότι θα κληθούν να εφαρμόσουν έστω κατ΄ ελάχιστο αυτά που υπόσχονται θα ήταν φειδωλοί».

ΚΚΕ: «Δεν αποτελεί εναλλακτική λύση το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ»:

«Τα όποια ψίχουλα εξαγγέλλονται προς την πιο ακραία φτώχεια θα εξανεμιστούν την ίδια στιγμή απ’ τη συνολική αντιλαϊκή πολιτική στη φορολογία, στο Ασφαλιστικό, στην εμπορευματοποίηση της Υγείας και της Παιδείας.»

«Κύκλοι» του Ντράγκι για τη σημερινή αναφορά του Αλ. Τσίπρα:

Με αφορμή απάντηση που έδωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας στη σημερινή του συνέντευξη Τύπου στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της 79ης ΔΕΘ, κύκλοι της ΕΚΤ σχολίαζαν ότι η συνάντηση μεταξύ των κυρίων Ντράγκι και Τσίπρα τον Ιούνιο ήταν ιδιωτική. Σύμφωνα με νεότερα στοιχεία του ρεπορτάζ: «Ουδέτερο και όχι αρνητικό» ήταν το σχόλιο «κύκλων» της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και δεν υπάρχει πρόβλημα στις σχέσεις του κ.Ντράγκι με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην Ελλάδα, αναφέρουν αρμόδιες πηγές από την Φραγκφούρτη στον Real.gr.

Πρόεδρος ΓΣΕΒΕΕ: "Όσα εξήγγειλε ο Τσίπρας είναι και δικές μας θέσεις":

«Θα έπρεπε να έχουν ήδη εφαρμοστεί αυτές οι θέσεις- εάν οι δεσμεύσεις είναι κοστολογημένες και υλοποιηθούν, οι μικρομεσαίοι θα μπορέσουν να ανασάνουν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου