Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

Αλ. Τσίπρας: Τα ΜΜΕ θα πληρώσουν τα χρωστούμενα


Θα μπει τέλος στην ασυδοσία και την ανομία, τονίζει ο Αλέξης Τσίπρας στο ζήτημα των ΜΜΕ.


Την ανάγκη να μπει ένα τέλος στην ασυδοσία και στην ανομία μερίδας των μέσων ενημέρωσης επισήμανε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας ότι θα προχωρήσει χωρίς αδικίες η διαδικασία δημοπράτησης των τηλεοπτικών αδειών και των ψηφιακών συχνοτήτων.

«Δεν μπορούν υγιείς επιχειρηματίες να μην δανείζονται και άλλοι που δεν τηρούν τους κανόνες να δανείζονται. Πήραμε το κόστος, είχαμε το θάρρος να αψηφήσουμε τον πόλεμο από μερίδα μέσων γιατί ζητήσαμε να πληρώσουν τα χρωστούμενα και να πάμε σε μία ανοιχτή δημοπράτηση», σημείωσε ο Αλέξης Τσίπρας, απαντώντας στην ερώτηση του Μ.Γιομπαζολιά για το πώς θα διασφαλιστεί ότι τα κανάλια δεν θα περάσουν σε ξένα χέρια.

Η τοποθέτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε την «έκρηξη» της Όλγας Τρέμη η οποία διέκοψε τον Αλ. Τσίπρα σε μία προσπάθεια να υπερασπιστεί το κανάλι της. «Έχετε τη μύγα και μυγιάζεστε, κ. Τρέμη», απάντησε ο τέως πρωθυπουργός ο οποίος ανέφερε ότι «δε θα εκδικηθούμε κανέναν», αλλά αντιθέτως, «θα βάλουμε μία τάξη στο ραδιοτηλεοπτικό πεδίο».

Τέλος, ο Αλέξης Τσίπρας εξέφρασε την ικανοποίησή του που το ντιμπέιτ διεξάγεται στην ΕΡΤ, που έκλεισε από τη Ν.Δ. και άνοιξε χάρη στους εργαζόμενους, χωρίς τη λογική του παρελθόντος.

Δείτε εδώ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου