Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ (Αναβάθμιση του Εκθεσιακού Κέντρου Καστοριάς)

Με την κατάθεση στο σχέδιο νόμου του Υπουργείου Περιβάλλοντος  στο άρθρο 18 προτείνεται η τροποποίηση του ν.4178/2013 και δίνεται η δυνατότητα διοργάνωσης κλαδικών εμπορικών εκθέσεων  στην Καστοριά και όχι μόνο εκθέσεων γούνας, λύνεται επιτέλους το πρόβλημα του εκθεσιακού κέντρου του Συνδέσμου Προφήτης Ηλίας.

Μια προσπάθεια που προωθήθηκε από την Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Καστοριάς, τη βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Καστοριάς και την καθοριστική παρέμβαση του υφυπουργού ανάπτυξης κ. Στέργιου Πιτσιόρλα.
Επιβεβαιώνεται ότι σε ζητήματα που είμαστε ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε στόχους επωφελείς για το νομό μας, που οι προηγούμενοι κυβερνώντες δεν μπορούσαν ή δεν ήθελαν να επιτύχουν.
Αποδεικνύεται ότι η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ είναι κοντά στους  παραγωγικούς φορείς της Καστοριάς. Οι παραγωγικοί φορείς θα πρέπει να «εκμεταλλεύονται» ευκαιρίες  όπως την πρόσφατη επίσκεψη στην Καστοριά του  Αντιπροέδρου του Ευρωκοινοβουλίου κ. Δημήτρη Παπαδημούλη.
Πιστεύουμε ότι με τη συνεργασία όλων, μπορούν να επιτευχθούν και άλλοι στόχοι, όπως η αξιοποίηση του κτηρίου δημοπρατηρίου – εκθετηρίου γούνας  στην περιοχή Χλόη, προς όφελος των πολιτών του νομού μας.

Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου