Δευτέρα 10 Αυγούστου 2015

Στην Πολυκάρπη Καστοριάς ο Πρόεδρος του ΕΛΓΑ


Με πρωτοβουλία της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Καστοριάς επισκέφθηκε το Σάββατο 8/8/2015 τον Νομό Καστοριάς ο Πρόεδρος του ΕΛΓΑ ο κ. Νίκος Στουπής. Είχε προηγηθεί την Παρασκευή 7/8/2015 στην Κοζάνη συνάντηση του κ. Στουπή με περιφερειακούς φορείς στην οποία παραβρέθηκαν εκ μέρους της Ν.Ε. ο κ. Περικλής Ζαγάρας και η κ. Ολυμπία Τελιγιορίδου.


Μετά απο παρέμβασή τους ο Πρόεδρος του ΕΛΓΑ, καθ'οδόν για Πρέσπες, επισκέφθηκε το Σάββατο 8/8/2015 την Πολυκάρπη Καστοριάς και πραγματοποίησε συνάντηση με φορείς και παραγωγούς της Περιοχής.


Στη δίωρη συνάντηση κύριο θέμα ήταν οι πρόσφατες χαλαζοπτώσεις που έπληξαν την παραγωγή της Περιοχής, αλλά και γενικότερα θέματα αγροτικής ανάπτυξης του Νομού. Ο κ. Στουπής άκουσε τα προβλήματα και τις προτάσεις και δεσμεύθηκε για μία ημερίδα που θα διοργανωθεί εντός Σεπτεμβρίου στην Καστοριά στην οποία θα συμμετέχει ο ΕΛΓΑ και το Υπουργείο  Αγροτικής Ανάπτυξης, για μια συνολική συζήτηση του πρωτογενή τομέα, για το σύνολο του Νομού της Καστοριάς.

Στην συνάντηση εκτός των συνεταιριστικών φορέων και μεμονωμένων παραγωγών συμμετείχαν υπηρεσιακοί παράγοντες του ΕΛΓΑ, του αρμόδιου υπουργείου, της Περιφέρειας και μέλη της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Καστοριάς και μέλη της τοπικής οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ των παραλίμνιων περιοχών.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου