Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015

Δ. Παπαδημούλης: Συστράτευση του ΣΥΡΙΖΑ, στόχος η αυτοδυναμία (βίντεο)


«Δεν θα είναι περίπατος οι εκλογές για το ΣΥΡΙΖΑ αλλά είναι εφικτός ο στόχος της αυτοδυναμίας» δήλωσε ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Δημήτρης Παπαδημούλης. Εξέφρασε τη βεβαιότητα για καθαρό προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ ενώ παράλληλα απέκλεισε την όποια σύμπραξη με τις δυνάμεις του παλαιού, φθαρμένου πολιτικού κατεστημένου.

Δείτε εδώ:

Παπαδημούλης: Συστράτευση του ΣΥΡΙΖΑ, στόχος η αυτοδυναμία


Δεν θα υπάρξουν επαναληπτικές εκλογές σημείωσε, ενώ απηύθυνε κάλεσμα στα μέλη και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ «ήρθε η ώρα της απόλυτης συστράτευσης και της σύνθεσης απόψεων». «Ο ΣΥΡΙΖΑ μαζί με τον Αλέξη Τσίπρα μπορεί να εξασφαλίσει μια σταθερή κυβέρνηση 4ετίας».

Εκτίμησε ότι οι πολίτες δεν θέλουν την επαναφορά ενός φθαρμένου και αμαρτωλού πολιτικού κατεστημένου και παράλληλα ζητούν πιο συγκεκριμένο πρόγραμμα από τον ΣΥΡΙΖΑ και αποτελέσματα σε όσα δεν περιλαμβάνονται στις δεσμεύσεις του Μνημονίου, όπως είναι η αύξηση της εισπραξιμότητας του ΦΠΑ, τον περιορισμό της διαφθοράς και της γραφειοκρατίας, το σπάσιμο του πελατειακού κράτος που κληροδότησαν οι κυβερνήσεις Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ.

Τέλος, ανέφερε ως επιτυχία της κυβέρνησης «ότι όλοι ομολογούν ότι χρειάζεται μια δραστική μείωση του ελληνικού χρέους» τη στιγμή που παλαιότερα καν δεν συζητούσαν. «Ποιος μπορεί να πετύχει καλύτερο και πιο ουσιαστικό αποτέλεσμα η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ ή μια κυβέρνηση Μεϊμαράκη, Βενιζέλου;» ρώτησε κλείνοντας την τηλεφωνική παρέμβασή του στο Mega.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου