Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014

Καστοριά: «Εκλογές» και ανατροπή της κυβέρνησης η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ για τα «κόκκινα» δάνεια



Με το θέμα των υπερχρεωμένων νοικοκυριών και των «κόκκινων» δανείων επέλεξε να ασχοληθεί η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Καστοριάς. στην ειδική εκδήλωση που πραγματοποίησε στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Π.Ε. Καστοριάς, με ομιλητή τον καθηγητή Πανεπιστημίου και ευρωβουλευτή του κόμματος, Κώστα Χρυσόγονο, ο οποίος μίλησε για ένα τεράστιο κοινωνικό πρόβλημα, το οποίο. έως τώρα. αντιμετωπίστηκε με κριτήρια …λογιστή και όχι με πολιτικά και δημοκρατικά κριτήρια.

Οι προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ, που κατατέθηκαν στην εκδήλωση, βασίζονται στη λογική ότι ο κάθε οφειλέτης θα πρέπει να πληρώνει τα ποσά που μπορεί να δώσει για την εξόφληση του δανείου του, το οποίο θα αναλογεί σε ένα εύλογο ποσοστό του εισοδήματός του, εφόσον υπάρχει, βέβαια, εισόδημα.

«Η λογική μας είναι ότι θα πρέπει να υπάρχει εισόδημα και δουλειά για όλον τον κόσμο γιατί αν δεν ξεκινήσει ξανά η οικονομία και μείνουμε σε αυτή την κατάσταση τελμάτωσης που υπάρχει ακόμη και σήμερα, όχι μόνο δεν θα μειωθούν τα «κόκκινα» δάνεια, αλλά θα αυξηθούν», σημείωσε.


Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δεν δίστασε να προβλέψει …εκλογές την ερχόμενη Άνοιξη, με αφορμή τις εκλογές για την ανάδειξη του Προέδρου της Δημοκρατίας, βάσει των οποίων θα λυθεί και το πρόβλημα των υπερχρεωμένων νοικοκυριών, με την πολιτική που θα ακολουθήσει το κόμμα του.

«Σαφώς ο …δρόμος θα είναι αναφορικός, όμως, θα πρέπει να γίνει ένα ξεκίνημα που συνίσταται ακριβώς στην ανατροπή της …ανοησίας τουsuccessstory και την ανατροπή όλων αυτών που μας οδήγησαν στη σημερινή κατάσταση», τόνισε.

















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου