Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

Πολιτική Γραμματεία: Θετικός απολογισμός για την καλοκαιρινή εξόρμηση του ΣΥΡΙΖΑ



Καθ' όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, ο ΣΥΡΙΖΑ πραγματοποίησε δεκάδες παρεμβάσεις, εξορμήσεις και εκδηλώσεις, τόσο για το θέμα του αιγιαλού, όσο και για μια σειρά ακόμα ζητήματα


Θετικός ήταν ο απολογισμός της θερινής περιόδου για τον ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με τον γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος Δημήτρη Βίτσα. Κατά την παρουσίαση των συμπερασμάτων από τις παρεμβάσεις του κόμματος στη χθεσινή συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος, ο Δ. Βίτσας τόνισε πως στις παρεμβάσεις του ΣΥΡΙΖΑ τόσο για το επίμαχο θέμα του αιγιαλού αλλά και στις υπόλοιπες δράσεις, η συμμετοχή των στελεχών και των μελών του κόμματος ήταν απολύτως ικανοποιητική, όπως και ο αντίκτυπος των παρεμβάσεων.

Επιπλέον, η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ συζήτησε σχετικά με την πορεία των εργασιών που αφορούν το πρόγραμμα του κόμματος. Αυτή την εβδομάδα, ξεκινώντας από σήμερα Τρίτη, θα διεξαχθούν τρεις συσκέψεις εργασίας, στις οποίες συμμετέχουν η Επιτροπή Προγράμματος του κόμματος και στελέχη της Πολιτικής Γραμματείας, με θέματα τη φορολογική πολιτική, τις τράπεζες και τη διαπραγμάτευση του δημοσίου χρέους της χώρας. Υπενθυμίζεται ότι οι συσκέψεις εργασίας αυτές ξεκίνησαν την περασμένη βδομάδα.

Σε ό,τι αφορά τον απολογισμό της θερινής περιόδου, ο Δ. Βίτσας σημείωσε πως τόσο η παρουσία των στελεχών του κόμματος όσο και αυτή των οργανώσεων κρίνεται ως πολύ ικανοποιητική. Καθ' όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, ο ΣΥΡΙΖΑ πραγματοποίησε δεκάδες παρεμβάσεις, εξορμήσεις και εκδηλώσεις, τόσο για το θέμα του αιγιαλού, όσο και για μια σειρά ακόμα ζητήματα. Η Π.Γ. του ΣΥΡΙΖΑ θα συνεδριάσει ξανά την επόμενη Δευτέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου