Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014

Θ. Φωτίου: "Η κοινωνία έχει ήδη καταδικάσει τα θύματα σε απομόνωση και απαράδεκτες συνθήκες διαβίωσης"



Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Θεανώ Φωτίου, επισκέφθηκε τα φραουλοχώραφα της Μανωλάδας Ηλείας και μεταφέρει στο Κόκκινο την κατάσταση στη περιοχή ενώ εξελίσσεται η δίκη για την επίθεση κατά των εργατών γης.

Συγκλονιστικές εικόνες στη Μανωλάδα Ηλείας μετέφερε στο Κόκκινο η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Θεανώ Φωτίου που επισκέφθηκε τη περιοχή. Τόνισε πως η τοπική κοινωνία τιμωρεί τους μετανάστες εργάτες γης που συμμετέχουν στη δίκη για την δολοφονική επίθεση εναντίον τους επειδή μέσω αυτού του γεγονότος "αποκαλύφθηκε τι συμβαίνει στη Μανωλάδα Ηλείας".


"Δεν είναι δυνατόν τα θύματα μιας βίαιης δολοφονικής επίθεσης να έχουν καταδικαστεί απο τη κοινωνία σε φρικτή απομόνωση και απαράδεκτες συνθήκες διαβίωσης που μας γυρίζουν σε χειρότερες εικόνες απο τη καλύβα του Μπαρμπα Θωμά" δήλωσε χαρακτηριστικά.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ περιέγραψε απαράδεκτες συνθήκες όπου άνθρωποι ζούν στα "θερμοκήπια της ντροπής" κάτω απο 35 βαθμούς κελσίου και κάλεσε τους πολίτες να αναλάβουν άμεσα δράση προκειμένου "να βγούν οι άνθρωποι απο τη κόλαση της διαβίωσης".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου