Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ: Εισηγήσεις και προετοιμασία για τα σχέδια νόμου



Εισηγήσεις και προετοιμασία για τα σχέδια νόμου που έχουν κατατεθεί και προγραμματίζονται να έρθουν στη Βουλή απασχόλησαν τη συνεδρίαση των μελών της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ που συμμετέχουν στο δεύτερο θερινό τμήμα της Βουλής, μία διαδικασία που γίνεται για όλα τα θερινά τμήματα.

Σύμφωνα με πηγές της Κουμουνδούρου, απασχόλησαν, μεταξύ άλλων, θέματα που σχετίζονται με εξοπλιστικά προγράμματα, υγεία, διαφθορά, τα δάση και το ρυθμιστικό.

Ειδικότερα, για τα σχέδια νόμου για τα δάση και το ρυθμιστικό η ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ με το Τμήμα Περιβάλλοντος-Οικολογίας- Χωρικού Σχεδιασμού διοργανώνουν εκδήλωση αύριο Τρίτη καλώντας κοινωνικούς και πολιτικούς φορείς σε συζήτηση-διαβούλευση με στόχο την ενημέρωση και ενεργοποίηση των πολιτών ενάντια σε πολιτικές και ρυθμίσεις που στρέφονται ενάντια στην κοινωνία, το περιβάλλον, την ποιότητα ζωής, τα δημόσια κοινά αγαθά.

Στη συνεδρίαση, επίσης, αποφασίστηκε η επανακατάθεση των τροπολογιών που είχε καταθέσει ο ΣΥΡΙΖΑ τον Δεκέμβριο του 2013 για δωρεάν ρεύμα στις ευπαθείς ομάδες πληθυσμού και για την ουσιαστική μείωση του ΕΦΚ στο πετρέλαιο θέρμανσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου