Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015

Π. Ρήγας: Τα κινήματα είναι ζωή και πλούτος για τον ΣΥΡΙΖΑ (βίντεο)


«Ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν έχει αλλάξει. Δεν είμαστε μνημονιακό κόμμα» τόνισε ο Π. Ρήγας

"Τα κινήματα είναι η ζωή και ο πλούτος για εμάς" δήλωσε ο νέος γραμματέας της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ, Π. Ρήγας στην ΕΡΤ προσθέτοντας ότι «επιλέξαμε να είμαστε η πρώτη κυβέρνηση της Αριστεράς, μέσα σε κρίση και αυτό είναι ένα πολύ δύσκολο εγχείρημα». «Δεν θα αρνηθεί το κόμμα να συναντηθεί με πρώην συντρόφους ή με άλλα κόμματα της Αριστεράς» σημείωσε ο γραμματέας της Κ.Ε.

Δείτε εδώ:

Π. Ρήγας: Τα κινήματα είναι η ζωή και ο πλούτος για τον ΣΥΡΙΖΑ

«Ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν έχει αλλάξει. Δεν είμαστε μνημονιακό κόμμα» τόνισε ο Π. Ρήγας σημειώνοντας ότι θα ήταν ήττα η απόσυρση για τον ελληνικό λαό, την Αριστερά και την Ευρώπη. Αλλάξαμε το κλίμα στην Ευρώπη, στόχος είναι η αλλαγή των συσχετισμών. Προσπαθούμε να αλλάξει το νεοφιλελεύθερο μοντέλο που επικρατεί» τόνισε ο Π. Ρήγας.

Αναφέρθηκε επίσης, στην ειλικρίνεια με την οποία απευθύνθηκε στην κοινωνία ο ΣΥΡΙΖΑ και αυτό επιβεβαιώθηκε στις εκλογές από τον ελληνικό λαό. Τόνισε ότι η συμφωνία είναι δυσμενής, αλλά θα δώσουμε τις μάχες που απαιτούνται για τα ζητήματα που παραμένουν ανοιχτά, ώστε να πετύχουμε τη σταθεροποίηση της ελληνικής οικονομίας και την ανακούφιση όσων επλήγησαν από την κρίση και τη λιτότητα κατά τα προηγούμενα χρόνια. Το παράλληλο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται σε αυτή την κατεύθυνση.

Σχολίασε ότι «δεν είναι δημοκρατία, το κόμμα μέσα στο κόμμα» όπως συνέβαινε παλαιότερα, όταν ήταν στο ΣΥΡΙΖΑ και οι σύντροφοι της ΛΑΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου