Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2017

Μαξίμου: «Απέναντι στους εχθρούς της Δημοκρατίας και της ομαλότητας δεν χωράνε παιχνίδια εντυπώσεων»

«Η ελληνική κυβέρνηση έχει απεριόριστη εμπιστοσύνη στην Ελληνική Αστυνομία και την ικανότητά της να συλλάβει σύντομα και αυτούς τους δράστες»

«Θα συνιστούσαμε τόσο στη ΝΔ όσο και στο ΠΑΣΟΚ, που έσπευσαν να αξιοποιήσουν για μικροκομματικά οφέλη και φθηνή αντιπολίτευση μία εγκληματική και προβοκατόρικη ενέργεια, περισσότερη αυτοσυγκράτηση και υπευθυνότητα» αναφέρει το γραφείο τύπου του πρωθυπουργού με αφορμή τα σχόλια της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ (σ.σ.: διαβάστε σχετικά παρακάτω), για την επίθεση στα γραφεία της Χαριλάου Τρικούπη.
«Απέναντι στους εχθρούς της Δημοκρατίας και της ομαλότητας δεν χωράνε παιχνίδια εντυπώσεων. Η ελληνική κυβέρνηση έχει απεριόριστη εμπιστοσύνη στην Ελληνική Αστυνομία και την ικανότητά της να συλλάβει σύντομα και αυτούς τους δράστες» καταλήγει το γραφείο τύπου του πρωθυπουργού.

Αλ. Τσίπρας: Καταδικάζουμε απερίφραστα την προβοκατόρικη επίθεση

«Καταδικάζουμε απερίφραστα την προβοκατόρικη επίθεση έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ», ανέφερε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας σε ανακοίνωσή του. Σύμφωνα με το Μέγαρο Μαξίμου, ο πρωθυπουργός είχε άμεση επικοινωνία με τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Τόσκα και έδωσε εντολή για την άμεση διαλεύκανση της υπόθεσης. 
ΝΔ: Σφαίρες κατά της Δημοκρατίας
«Η αποψινή επίθεση κατά του ΠΑΣΟΚ, δεν είναι fake news, αλλά σφαίρες κατά της Δημοκρατίας», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ. Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης επισημαίνει: «Τρεις μόλις μέρες αφότου η Νέα Δημοκρατία ανέδειξε το πρόβλημα της ανομίας, άγνωστοι με καλάσνικοφ πυροβόλησαν τους αστυνομικούς έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ. Τα υβριστικά και συκοφαντικά σόου του κ. Τσίπρα στην Βουλή, δεν μπορούν να κρύψουν το μέγεθος του προβλήματος που ο ίδιος έχει προκαλέσει».
Φ. Γεννηματά: Τα Εξάρχεια είναι άβατο με ευθύνη της κυβέρνησης
«Τα Εξάρχεια είναι άβατο με την ανοχή της κυβέρνησης» δήλωσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά λίγα λεπτά μετά την επίθεση στα γραφεία του κόμματος επί της οδού Χαριλάου Τρικούπη και έστειλε μήνυμα ότι δεν θα εγκαταλειφθεί το κτήριο.
«Έχω ενημερώσει τον ίδιο τον Πρωθυπουργό, μου υποσχέθηκαν ότι θα υπάρξει συγκεκριμένο σχέδιο που δεν έχουμε δει ακόμα» είπε σε δηλώσεις της στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, ενώ εξέφρασε την άποψη ότι οι αστυνομικοί έχουν εντολή να μην μπουν στα Εξάρχεια.

«Περιμένω την ενημέρωση γιατί κανείς αρμόδιος δεν επικοινώνησε με εμάς, 35 λεπτά μετά την επίθεση, φαίνεται να το αντιμετωπίζουν ως ρουτίνα το περιστατικό» είπε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου