Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017

Αλ. Τσίπρας: Οι αρχηγοί ΝΔ-ΠΑΣΟΚ επέλεξαν να φυγομαχήσουν, με εμάς όλες οι υποθέσεις διαφθοράς θα φτάσουν μέχρι τέλους



Ο πρωθυπουργός διεμήνυσε, κατά τη συζήτηση για τη σύσταση προανακριτικής για τα εξοπλιστικά επί ημερών Γιάννου Παπαντωνίου, πως, «όσο έχουμε την πλειοψηφία στη Βουλή, όλες οι υποθέσεις διαφθοράς θα φτάσουν μέχρι τέλους ... Και όλες οι υποθέσεις που αφορούν το "πάρτι" της Υγείας θα διερευνηθούν σύντομα σε βάθος»

Επίθεση κατά της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ όσο και κατά των προέδρων τους εξαπέλυσε από το βήμα του Κοινοβουλίου ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. «Αυτή η συζήτηση (σ.σ. για τον πρώην υπουργό Γιάννο Παπαντωνίου) δεν θα γινόταν ποτέ, αν δεν είχε υπάρξει ποτέ η πολιτική αλλαγή τον Ιανουάριο του 2015», σημείωσε ο πρωθυπουργός.
Αλλά, «αν ο λαός περιμένει από κάποιον καθαρή απάντηση, είναι από την ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ», τα κόμματα δηλαδή που, όπως ανέφερε ο Αλ. Τσίπρας, οδήγησαν τη χώρα στη χρεοκοπία, όμως παρόλ' αυτά ζητούν τώρα και τα ρέστα.
Εξάλλου, ο πρωθυπουργός στάθηκε στην απουσία των προέδρων της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Φώφης Γεννηματά. «Οι αρχηγοί τους επέλεξαν να φυγομαχήσουν», σύμφωνα με την πρωθυπουργική αναφορά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου